Måndag igen...

Hej på er!
 
Kom hem från skolan för ett tag sen och nu sitter jag i mitt rum och njuter av det faktum att jag knappt har några läxor. Skolan idag har varit både sämre och bättre. Sämre för att Kate som jag var med på Jamakin me Crazy har blivit flyttad från min enda class med henne till en annan, liksom killen jag pratade med på engelskan, och bätre eftersom jag både bestämt att jag ska äta lunch med Tobias från Tyskland imorgon och börjat prata lite mer med tjejerna på XC. 
 
Tydligen visste inte de flesta att jag var från Sverige (önskar jag hade större accent!) så när jag berättade det för en tjej blev hon liksom "Va? Äntligen har jag hittat dig! Alla har pratat om *den söta svenska tjejen* men jag visste inte att det var du!" Så tydligen har jag ett rykte om att vara söt och populär utan att veta om det? Kul att de säger så men hade varit glad om fler pratade med mig då med haha. Tror i alla fall XC blir bättre nu + att alla ville att jag skulle gå med i fotbollslaget nästa termin! Tror inte de inser hur dålig jag faktiskt är på det men ska nog försöka faktiskt - fotbollspelande utbytisar är tydligen väldigt poulära här omkring. De pratade liksom mer med mig när jag sa att jag kanske skulle så... förhoppningsvis får jag vara med bara för att jag är från Sverige. Och just det, har nu fått frågan om vi pratar engelska eller svenska med haha. 
 
En annan bra sak som hände i skolan idag är att jag spenderade hela min engelska-lektion med att bli intervjuad för skoltidningen om hur det är att vara utbytestudent! Var en tjej som frågade mig och Tobias lite frågor och så letade vi passande bilder på bloggen och Facebook. Ska bli spännande att se resultatet! 
 
Update: kom på en till sak om skolan idag! Vi hade en sådan där drill när man övar på vad man ska göra om någon kommer och börjar skjuta på skolan. Alla fick ställa sig i ett hörn och vara tysta med lamporna släckta...Först kändes det ganska oseriöst när vi gjorde det men sen började vår lärare prata om barnen på skolan i Conneticut (ni vet vad jag menar va?) och då blev det plötsligt vädligt obehagligt....
 
Nu ska jag duscha och tvätta mina kläder, och sen får vi se. Antingen jobbar jag lite extra på läxan, bloggar eller läser. Och just det: tänkte ha en frågestund snart så om ni får gärna tänka ut några frågor och kommentera de närmsta inläggen! (Och snälla, fråga nåt så jag inte blir en av dem som har frågestund och får en kommentar...)
 
Fick syn på den här under intervjun och var ju tvungen att ta en bild! Tror OU står för Oklahoma University eller nåt...

 I vårat omklädningsrum!

 Söta och halvt döda tjejer efter XC! Mikayla och Katie.
 

//Lollo
 
 
 
 
 


Kommentarer
Anonym

Hur långt springer ni på XC-träningarna?

2013-08-27 @ 09:32:25


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback