Last day in New York

Hej på er!
 
Idag hade vi våran sista heldag i New York. Började med att ta tunnelbanan till downtown för att sedan ta färjan mellan Manhattan och Staten Island, vilket ger jättebra utsikt över frihetsgudinnan och även the New York skyline.. Är gratis med så mycket bättre än att betala för nån båttur. Tog ca en timme då man skulle fram och tillbaka, men var bara härligt. Har varit himla varmt när vi vart här så vinden var svalkande, och vi köpte även sådana där småkakor på båten precis som när jag var där med Explorius.
 
Efter det kollade vi runt lite i Battery Park som ligger precis på udden där, och sen åkte vi upp till Grad Central Station och Gossip Girl moment nummer ett för dagen (ni som kollat fattar). Har ju varit med i många andra
filmer med så är himla coolt att gå runt där.
 
Vi fortsatte sedan till fots och gick längs 5th Avenue bort till Central Park, där vi åt lunch och fortsatte vår sightseeing. Vi såg bl.a. Bethesda Fountain som ju är med i typ tusen filmer det med (GG moment nr 2!), Belvedere Castle, the Swedish Cottage, Strawberry Fields. Vå såg även coola saker runt om parken så som stället där John Lennon sköts, the National History Museum (Natt på museet!) och The metroplitan museum of art med trapporna utanför (GG moment nr 3!).
 
Efter så mycket gående (parken är mycket större än vad man tror hehe) beslutade vi oss för att gå hem en stund och vila, och senare på kvällen drog vi sen ut för att äta och gjorde ett sista besök på times square - tycker fortfrande det är lika mäktigt.
 
Orkar inte skriva bildetexter men här kommer bilder från idag! Imorgon blir det Chicago.
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 


//Lollo
 
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer
Mathilda

Gud vad kul att du är tillbaka i USA! Förstår att du är ganska upptagen just nu men när du kommer hem skulle du kunna göra ett "jag önskar att jag packat... men jag borde lämnat ... hemma" inlägg? Jag håller på att fila på en packlista och det är grymt svårt! Tack på förhand :D
Ps. Tycker din blogg har varit super!

Svar: Tack, och absolut, ska göra det så fort jag for tid!
Lovisa

2014-06-25 @ 21:29:45
URL: http://mathildaintheus.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback