Nu är det jul igen...

...och jag är så himla taggad! Älskar allt som med julen att göra; snö, skidor, mat, godis, lov, julgranar, paket, familjen osv, och går typ runt med en härlig känsla i magen hela december, haha;)
 
I år känns det lite extra speciellt eftersom jag vet att nästa år är jag inte hemma. Har försökt att inte tänka på det så mycket, men nu sista tiden har allt svämmat över på något sätt. Det finns så mycket jag kommer missa, och det gör mig lite nedstämd fastän att jag inte vill tänka så.
 
Jag kommer inte få baka pepparkakor hos farmor & farfar, pynta med pappa och Gustaf, åka skidor eller se Kalle Anka med släkten. Jag kommer inte heller få jullov tillsammans med mina svenska klasskamrater eller gå omrking på stan med glitter i håret med mina kompisar - och plötsligt känns det som tiden går väldigt fort. Jag har redan gått en termin i ettan, och nu är det bara en kvar innan jag åker! Jag kommer verkligen sakna allt här hemma<3
 
Samtidigt vet jag ju att det bara är för ett år - jag kommer tillbaka - och även om jag inte får fira jul med min familj nästa år kommer jag förhoppningsvis få göra det med ett par andra härliga människor. Jag får helt enkelt tänka på det positiva, och kanske fira lite extra i år;)
 

God jul på er!!:D


 
//Lollo

Before I die

 
/Lollo

10 saker ni kanske inte visste om mig

  1. Min favoritfärg är lila. Och då menar jag inte på ett "ja, det är ju fint"-sätt, utan snarare "OMG!!! Den där skålen är lila, åhh - måste ha!!!"-sätt.
  2. Jag blir lätt överexalterad. Ja, jag kan vara väldigt extrem när jag älskar något (bevis A, se punkt 1). Hoppar upp och ner, skriker osv. Oftast handlar det om böcker/filmer/TV-serier/artister, men ibland kan det hända att jag fangirlar över lite konstiga saker som skidor på TV, att det är jul eller en resa.
  3. Jag är mörkrädd. Vågar knappt titta ut genom fönstret när det är mörkt ute, eftersom jag tror det kommer dyka upp ett läskigt ansikte. Däremot älskar jag att åka bil på natten och nattorientera. Konstigt där.
  4. Jag har gått på orientering sen jag var 10. Är också därför jag gillar nattorientering.(No shit sherlock!!:O)
  5. Jag gillar att kramas. Finns inget mysigare än en kram när man är lite småtrött eller hängig.
  6. Jag har konstiga matvanor. Eller rättare sagt tycker jag inte om vissa basic saker, som typ apelsinjuice, banan, bearnaisesås etc. När jag var liten gillade jag inte heller ost, coca cola eller pizza. Däremot gillar jag både blodpudding, fiskbullar och ärtsoppa, mums!:)
  7. Jag avgudar akustiska gitarrer. Önskar verkligen att jag kunde spela, för älskar i princip alla låtar med det i, speciellt de som är lite lugnare. Inte konstigt att jag mest lyssnar på Taylor Swift, Ed Sheeran och Ulrik Munther, haha.
  8. Jag kan alla 50 stater i USA utantill. I bokstavsordning. Vad gör man inte när man har tråkigt liksom? Haha, har väldigt lätt för att plugga in ramsor, texter, fakta osv. Be mig däremot inte att hälsa något till nån eller så, för det glömmer jag ALLTID!
  9. När jag var liten ville jag bli en höna. Inget jag är stolt över direkt, haha, men när mamma och pappa frågade vad jag ville blir när jag blev stor svarade jag det. Tror det hade något med Emil i Lönneberga att göra, men jag är inte riktigt säker xD
  10. Jag är kvartsfinsk. Yes, min mormor kommer från Finland, så har en fjärdedels finskt blod i mig:)
De som känner mig visste nog redan en del av det här, men hoppas det var lite intressant ändå;)

 
//Lollo
 

Väntan

Hej hej:)
Explorius mejlade mig för någon dag sen om att jag måste skriva under något mer papper eftersom CETUSA (min amerikanska organisation) ändrat lite i sena regler (?), vilket känns lite jobbigt; nu måste jag ju skanna in massa nya papper...:/

Annars händer det inte så mycket angående utbytesåret. Ansökan är klar (förutom en spruta som ska tas i typ maj) och det är inget Get Ready-möte på ett tag, så nu finns det inget annat att göra än att vänta. Är ju ganska långt kvar tills det är dags, men jag vill åka nu!! Har sjukt dåligt tålamod, haha...
 
Ska försöka hålla igång bloggen ändå, för det finns ju lite andra förberedelser man kan göra, men vi får se hur det går. 
 
 
 
//Lollo