Presenter från Amerikat

Det har nu gått över ett år sedan jag åkte hem från mitt utbytesår vilket känns helt jäkla sjukt. Kan verkligen inte fatta att detta året har gått så snabbt.. Samtidigt känns det som ett helt annat liv sedan jag var där i Oklahoma och lekte med Stewart och retades med Kate.. Sånt kan vara så konstigt ibland.
 
Oavsett så är jag fortfarande supertacksam för min tid där (trots att det svider när mina vänner nu har studentvecka.....) och jag längtar verkligen efter att få åka tillbaka. Innan dess kommer min värdfamilj förhoppningsvis komma hit dock. Skypade med dem förra veckan och der verkar som de planerar att komma i slutet av sommaren. Hoppas verkligen att det ordnar sig med et för skulle vara riktigt awesome!
 
Fick för övrigt ett paket från USA runt min födelsedag som jag tänkte visa upp. Hade verkligen inte kunnat ha en bättre värdfamilj♥
 
Prydnadsglas och halsband
 
 Classic med EOS Lipbalm
 
 Skärbräda formad som Oklahoma
 
 Tre tröjor med Amerikanskt/Oklahoma-tema
 
 Temporära tatueringar med OKC Thunders maskot och ett kort (såklart lila och glittrigt för att matcha min personlighet haha)
 
 Bästa ever - Red Solo Cups haha
 

//Lollo

Paris

Här kommer Paris-resan i bilder. En bild säger ju ändå mer än 1000 ord, eller hur? 14-18 Maj 2015. Enjoy.
 
My började första dagen med att beställa en väldigt konstig rätt på en väldigt konstig restaurang. Har glömt namnen men rekommenderar det ej.
 
 Bland det första vi gjorde var att gå till Notre Dame. När vi stod i kö började det regna och var rätt så kallt dett tag, men ändå värt pga jättefin kyrka.
 
 Point Zero. 
 
 Var kallt som sagt, så vi stannade på ett cafe och drack varm choklad - på ett coolt sätt.
 
 Bästis♥
 
 Vin på hotellet. Är man student så är man.
 
 Lyxfrukost.
 
 Louvren
 
 Selfie mit the Mona Lisa
 
 Da vinci-koden vibes
 
 Seems french to me
 
 Triumfbågen jaooo
 
Starbucks med min mystery-date...
 
 Oceane!!!! Bästa födelsedagspresenten ever att få träffa henne igen efter nästan ett år. Min lilla frenchie♥
 
 Wonderful view
 
 Firande min 19-årsdag på Hard Rock Cafe
 
 Selfie under Eiffeltornet haha
 
 Wooowwww
 
 Köpte en selfie-stick. Bästa beslutet ever.
 
 Awesomeeeee
 
 Hade väldigt kul med den haha
 
 Ehmm.. Jaa. Här inne låg Napoleon begravd btw.
 
 Fortsatt användning. Uppe i triumfbågen. (Som ni kanske märkt delade vi upp oss två och två de två sista dagarna, därav endast bilder på mig och Mirre typ).
 
 Äkta Parisare blev jag.
 
 Just chillin in Paris
 
 Sacre Coeur♥ Var typ bara varmt denna dagen men åh så underbart det var!
 
 Tog en drink på toppen av Montematre.
 
Och om ni nu tänker typ "åh vad tråkiga bilder" så kan jag meddela att majoriteten av bilderna från resan finns på My och Annas kameror och att jag inte fått dem än. Tänkte ändå att det räckte med det här? Var ett jättekul resa, även om det var ovant att åka med någon annan än sin familj.
 
//Lollo
 
 
 

Jo men jag lever faktiskt

Hej på er alla underbara mäniskor som fortfarande kollar in här, trots att jag knappt gör det längre.Skulle ju uppdatera om Paris när jag var där men internet sög, och sen dess har jag inte pallat. Ska försöka ändra på det nu dock! Får ju sommarlov imorgon och sen hoppas jag ha lite mer tid för bloggen eftersom man inte behöver göra massa läxor och så.
 
Ska försöka göra en liten recap av det som hänt i mitt liv sen sist, men först tänkte jag svara på lite frågor jag fått. Förlåt att det är lite sent och kanske redan oanvändbar information.
 
Maria:
Hej! Härligt med mattips! Det tar jag med mig! Vet inte om du minns att jag skrev och frågade efter Oklahomatips för ett tag sen? Nu blir resan av, åker om knappt en månad på en rejäl roadtrip. Flyger till Chicago, stannar i två nätter och sedan flyg till Kansas City, bil därifrån genom Kansas, Oklahoma, Arkansas, Mississippi, Alabama, Tennessee, Georgia och avslutar i Florida. Ska bli grymt! Vart äter man bäst burgare tycker du? Ha det gott! Mvh, Maria.
 
Hej! Och gud vilken kul resa det där verkar vara! Hoppas du har haft det bra och fått uppleva USA riktigt. Är som sagt kanske lite sent men bäst burgare äter man typ överallt, dem gör det bra där i 'murica. Framför allt de lite mindre "diner-inspirerade" ställena.
 
Lina:
Hej! Mitt år är nästan över, har ca en månad kvar. Som de allra flesta har jag gått upp några kilon med den amerikanska dieten haha. Min fråga är, hur lång tid tog det för dig att gå ner till din vanliga vikt igen när du kom hem? Har lite panik över hur jag ser ut nu vs när jag åkte, men vet att det kommer bli bättre när jag kommer tillbaka till Sverige.
 
Jag gick ned ganska snabbt, och var tillbaka på min vanliga vikt typ en eller två månader efter att skolan börjat. Sen kan jag erkänna att jag sedan dess gått upp lite igen, men det handlar mest om min personliga svaghet för sötsaker och den uteblivna träningen. Ska försöka ta igen det i sommar! Men som sagt, bara man äter "vanlig" mat igen så går det ganska snabbt och är inget man ska oroa sig för.
 
Johanna:
Hej, jag har gått igenom massa av dina Ffrågor o svar inlägg men hittar inget om regionsval, gjorde du nåt sånt eller lät du dig själv placeras random bara? 
 
Eftersom jag inte kände något behov av att hamna i en specifik stat gjorde jag inget delstatsval. Tyckte det kändes onödigt att specificera sig och utesluta så många potensiella värdfamiljer då. I slutändan hamnade jag i Oklahoma och det är jag otroligt nöjd med, eftersom jag verkligen fick en värdfamilj som matchade mig perfekt. Tror verkligen det är det som är det viktiga, och att vart man spenderar sitt år är mindre viktigt.
 
 
//Lollo