Varje gång jag får mejl från värdfamiljen

 
 
 
image
 
 
 
 
//Lollo

Things to do before I die - part 2

Här kommer andra delen i min "before I die"-lista! Första delen hittar ni här, och tredje kommer inom kort:)

 

26. Besöka en drive-in bio

27. Åka till Harry Potter-world

28. Besöka Abbey Road och göra en ”Beatels-kopia”

29. Äga Converse i alla olika färger

30. Ha en cab

31. Duscha i ett vattenfall

32 Gå in i en affär iklädd konstiga kläder, fråga vilket år det är och när de svarar springa ut och skrika ”tidsmaskinen funkade!”

33. Lära en papegoja att säga ”Hjälp, jag har blivit förvandlad till en papegoja!”

34. Hyra två privatdetektiver, och få dem att förfölja varandra

35. Vara vaken hela 10-mila, och kolla på storbildsskärmen (orienteringsstaffett som pågår hela natten)

36. Fisk-spa

37. Hoppa i vattnet med kläderna på

38. Vara utbytesstudent i USA

39. Ta en bild med Ulrik Munther

40. Åka allt på Liseberg

41. Åka segway

42. Vara med på en filminspelning

43. Bestiga Kebnekaise

44. Gå och beställa mat i en McDrive

45. Åka vattenskidor

46. Klara av tjej-klassikern

47. Åka luftballong

48. Vara med i en photoshoot

49. Suga in helium från en ballong och prata roligt

50. Åka på spa

 

 

 

 

//Lollo

8 veckor

På mentorstiden för ett par dagar sedan pratade vi om skolavslutningen och om hur den kommer vara. Jag tyckte att det kändes som ett ganska konstigt ämne; redan liksom, det är ju jättelångt kvar. Sedan räknade jag veckorna och insåg att det faktiskt inte är det. Åtta veckor baraÅtta jobbiga veckor med skolarbete innan jag får sommarlov. Åtta underbara veckor med min klass innan jag lämnar dem. 
 
Det sägs ofta att det här med utbytesår är som en berg-och-dalbana, och jag kan inte annat än att hålla med. Jag har inte ens åkt än och har ändå tagit humörsvängningar till en helt ny nivå. Kan gå omkring en hel eftermiddag med ett stort leende på läpparna bara av tanken på att få åka iväg, för att en timme senare sitta i min säng och gråta vid tanken av hur mycket jag kommer sakna alla här hemma. Det är så mycket blandade känslor, och jag vet inte vad jag ska känna.
 
10 månader i USA. Själv. Hur ska jag klara av det!? Jag kan ju knappt beställa en macka på Subway själv. Vågar jag ens? Tankarna bara snurrar runt i huvudet och ibland vill jag inget annat än att strunta i hela grejen och stanna kvar här. Samtidigt vet jag att detta kommer ge så oerhört mycket, och ifall jag inte åker kommer jag ångra mig resten av livet. Jag vet att det kommer fortsätta så här; upp och ner hela tiden, men förhoppningsvis kommer det vara värt det♥
 
 
//Lollo

Staterna

Var inne på Axels blogg innan, och såg att han tipsade om en sida där man kan öva på staterna i USA. Tycker sånt är jättekul, så har övat igenom ett par gånger nu och kan stolt säga att jag klarar allihop!^^

Vet inte hur viktigt det är att kunna egentligen, men det är ju alltid roligt att veta var i landet man har alla andra utbytisar. Faktiskt en hel del som fått familj nu, även om jag tyvärr är ensam i Oklahoma än så länge.

Här hittar ni sidan!:)
 
 
/Lollo

Jag bara måste...

De som känner mig i verkligheten vet att jag kan vara en riktig fangirl ibland, och jag ber om ursäkt ifall jag är jobbig men måste bara: CATCHING FIRE TRAILERN HAR KOMMIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


 
 
//Lollo

Hemma igen

Hej Hej!

Kom hem från Barcelona igen i Måndags men har inte hunni blogga förrän nu. Hade jättekul iallfalll, och nu kan jag checka av ännu ett ställe på min oändligt långa lista över platser jag vill se.

Vädret var ganska varmt (vårjacka<3) även om det inte var badväder men det är ju april så väntade mig inget annat.
 
En tanke slog mig på vägen hem: nästa gång jag sitter på ett flyg kanske det är på väg mot USA! Har ju ingen annan resa planerad i sommar så.... Ahh, gud vad taggad jag är! :D
 
Häf får ni njuta av lite fina bilder:

//Lollo

Barcelona here I come


 
Vi hörs när jag kommer hem.

//Lollo