American Christmas

Hej på er! Just nu befinner jag mig i Houston, Texas och hälsar på min värdmammas sida av släkten. I'm the best time ever men mer om det blir det senare för nu tänkte jag berätta lite om min Amerikanska jul! Har väl aldrig riktigt fått någon julkänsla som man får hemma men har ändå varit väldigt roligt och en bra upplevelse.
 
Här firar vi ju den 25 så julafton var väl inget speciellt. Skypade med min familj ett tag, städade, köpte och slog in de sista julklapparna, och såg på Kalle Anka på youtube. På kvällen efter att vi varit i kyrkan kom min värdfarmor och faster över och vi umgicks, åt lite mat, öppnade alla julklappar från Sverige (mina föräldrar skickade till både mig och min värdfamilj) och så. Mysigt!
 
På juldagsmorgonen kom sedan min värdmamma och väckte mig för julklappsöppning. Vi började med julstrumpan som hängt uppe hur länge som helst men som tomten nu fyllt med massa småpresenter. Godis, nagellack, oklahoma-dekorationer till granen osv. Osv. Sen var det dags för resten av julklapparna och kände mig ärligt talat extremt bortskämd pga. alla fin grejer jag fick. Så gulligt!
 
Till frukost åt vi hembakade cinnamonrolls och smoothies, och vid lunchtid kom farmor och faster över igen för traditionell jullunch. Turkey, Ham, stuffing, sweet potatoes osv. Typ som på Thanksgiving.
 
Resten av dagen spenderades sedan med brädspel, promenader med hundarna, Beauty and the Beast och, som vanligt för mig, läsning i en bok jag fick (och läste ut) samma dag.
 
Överlag tycker jag det var väldigt kul och idag ska vi fira en andra jul med andra sidan av släkten. Ska bli kul! Nedan kommer massa random bilder:
 
 Julafton snacks
 
 Har alltid velat provat detta! Trodde jag...
 
 På min värdpappas sida är det tradition att ta kort på alla paket haha!
 
min familj hemma i Sverige skickade ju presenter och min värdbrir fick sverie-kalsonger...
 
 Familjefoto!
 
 Glömde ta kort på strumporna innan men så här såg det ut!
 
 Mina presenter!
 
Julstrumpans innehåll!
 
 Lite presentkort
 
bästa presenten! Målar alltid hjärtan med vingar så är ju perfekt!
 
Stewart och Adam
 
....
 
//Lollo


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback