Lite fler frågor och så

Pappa:
Vad är det för bil? Du har ju alltid tjatat om en röd sportbil! Jag vill också åka!
Det är en Corvette! (tror jag kan ärligt talat inget om bilar lol) I alla fall så brukar min värdfamilj inte använda den så ofta eftersom bara två kan åka på en gång men tycker den är väldigt cool ändå!

Denise:
Hej Lovisa! 
Min kompis är utbytesstudent i USA precis som du. Det jag undrar är om du saknar dina kompisar i Sverige ofta? Jag saknar iaf min kompis så det gör ont. Hur är det me det utbytisar? Saknar ni mycket eller har ni saker på gång hela tiden att ni inte hinner svara? :)
Nu kan ju jag bara svara för mig själv men jag saknar mina kompisar så mycket att jag inte vet var jag ska ta vägen. Även om jag är långt ifrån ensam här så har man inte samma trygghet här som man har hemma med kompisar som man vet man kan lita på och säga i princip vad som helst till, så kan vara väldigt tufft.

När jag lääser din fråga känns det som du tycker din kompis inte svarar dig/är rädd för att han/hon inte saknar dig osv. och jag måste säga att du inte ska vara orolig. Visst man är upptagen här väldigt mycket men jag tror många utbytisar väljer att ta avstånd eftersom hemlängtan inte blir lika stor då. Man måste liksom leva sitt liv här. Personligen har jag väldigt mycket kontakt med min familj/vänner och funderar faktiskt på att minska det lite eftersom det, ärligt talat, gör att man saknar alla där hemma mer. (typ.)

Sammanfattat: ja man saknar sina kompisar hemma men att undvika kontakt kan faktiskt vara en bra ide ibland. 

Pappa (igen):
Vad betyder meep?
Absolut ingenting haha. Är typ ett utfyllnadsord man kan använda lite när som helst, och vi brukar ibland kalla varandra för meepsters etc.

Saknar Soft Landing Camp i NY!<3 Fick btw. mail om Year end camp i Washington D.C. idag. Liiiite tidigt om du frågar mig.

//Lollo
 
 
 


Kommentarer
My

SAKNAR DIG MED LOVISA!!!!! SÅÅÅ MYCKET xxx

Svar: Älskar dig My, puss och kram<33
Lovisa

2013-10-22 @ 07:37:14
Pappa

Fick också mail om det. Själv tycker jag inte att det är en dag för tidigt:)

Svar: Samma här typ. Splittrad!
Lovisa

2013-10-22 @ 07:41:25


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback