Två frågor

SNÄLLA KOMMENTERA OCH SVARA PÅ DETTA ANNARS BLIR DET JU AWKWARD!

1. Vem är du? Har ju ändå en hel del läsare här varje dag och ska jag vara helt ärlig har jag ingen aning om vilka många av er är. Blivande utbytis, kompis, random person som läser min blogg för första gången? Berätta om dig själv! Skulle vara intressant att se vilka mina läsare är.

2. Vad vill ni läsa om? Jag försöker hela tiden komma på nya grejer att blogga om men är svårt för vet ju inte riktigt vad ni vill veta. Försöker utgå från vad jag tyckte var intressant när jag läste bloggar, men alla är ju olika så om det är något du undrar, vill läsa om osv. så säg till! Uppsattas!//Lollo


Kommentarer
Martin

1. Antagligen blivande, måste bara till USA som utbytes innan 2:an/3:an! Jag är en kille från Svealand som nästa höst börjar på gymnasiet, det blir nog humanistprogrammet. 2. Jag har inte följt din blogg dag ut och dag in utan endast kollat på den av och till. Jag skulle vilja läsa mer om ditt amerikanska kompisliv/familjeliv och skolliv (flera inlägg) samt vilka regler du måste följa på skolan och hemma hos din värdfamilj (ett inlägg om regler). Också undrar jag vad ditt framtida yrke är och vilket program du går på i Sverige samt vilka kurser du valde inför High School i OK. Tack och hej, lycka till ;) !

2013-10-25 @ 23:46:57
Josefin

Hej hej! Josefin heter jag och är en gammal utbytesstudent. 2010-2011 bodde jag i världens bästa stat, Oklahoma, i den lilla byn Oologah precis nordöst om Tulsa :) Läser din blogg av nostalgiska skäl, är superkul att se vad som händer i the Sooner state så här 3 år efter att jag bodde där :) Njut av country music, dirt roads, boots, sweet tea biscuits n' gravy... kort sagt allt som gör en människa till en sann okie :)

2013-10-26 @ 00:08:55
URL: http://www.josefinsusa.blogg.se
Josefin

Hej hej! Josefin heter jag och är en gammal utbytesstudent. 2010-2011 bodde jag i världens bästa stat, Oklahoma, i den lilla byn Oologah precis nordöst om Tulsa. Läser din blogg mest av nostalgiska skäl, superkul att se vad som händer i the Sooner state så här 3 år efter att jag bodde där :) njut av country music, dirt roads, boots, sweet tea, biscuits n' gravy, ja kort sagt allt som gör en människa till en sann Okie :)

2013-10-26 @ 00:13:18
URL: http://www.josefinsusa.blogg.se
Morbror "Chefen" Christer

Hej Lollo. Jo jag kollar din blogg nästa varje dag. Kul att du orkar skriv så mycket som du gör det är jätte intressant. Vet att Henke läser ibland med. Oftast blir det när jag gör Ditt jobb "Soporna" på kvällen. Då tar jag det som paus. Du kanske är sugen på att göra dom från där??? Ha ha... Nu är Henke sugen på sitt körkort han fyller ju den 7. Kul även att din familj verkar go. Många kramar Morbror

2013-10-26 @ 00:35:25
Anonym

Umgås du med några andra en din värdsyster på fritiden? Eller är du med folk från din skola också? :)

2013-10-26 @ 09:18:17
Anonym

jag är random, fast är sugen på at bli utbytis kanske nästa år så jaaa. videoblogga mer, det är kul

2013-10-26 @ 13:11:08
Matilda

Jag är tjej på 16 år som förhoppningsvis kommer att vara utbytesstudent 14/15! Hur mycket tid spenderar du med din värdfamilj? Det verkar som alla utbytisar är så mycket med kompisar och ganska lite med sin värdfamilj. Hur är det för dig?

2013-10-26 @ 17:39:13
Petra

Jag hittade dig via en blogg och när jag såg att du var utbytesstudent i USA så blev jag nyfiken. Jag har alltid velat veta hur det är att leva i USA och du förklarar ju väldigt bra på saker, Tex. så visste jag inte förut om att alla i klassen går i olika klasser och att man kan välja vilka ämnen man vill ha, stor skillnad från i Sverige.

Jag gillar att läsa när du skriver om saker som typ händer just nu i USA. Tex. comecoming och sånt och att du förklarar vad det innebär. Och så gillar jag att läsa om sånt som elever i USA går i genom just nu. Typ när (eller om de ens har det) deras höstlov är eller något sånt! ;)

2013-10-26 @ 20:46:51
Jennie

Blivande utbytis från Jämtland och jag vill läsa precis allt om ditt utbytesår, allt från vardag till skillnader mellan Sverige och USA, skolan, vänner, hemlängtan, allt roligt du får uppleva och så vidare :D

2013-10-27 @ 18:30:34
URL: http://eedstroms.blogg.se
anonym

hej:) Tjej från Ångermanland som förhoppningsvis blir utbytesstudent efter 1:an.Kollar ofta på din blogg och tycker att den är väldigt bra:) Skulle vilja veta mer om kompisar och skolan,hur svårt är det att hitta vänner?Behöver man vara väldigt social för att åka?Vad har du för mobil och bankkort?:)

2013-10-27 @ 23:12:14
Anonym

hej:) Tjej från Ångermanland som förhoppningsvis blir utbytesstudent efter 1:an.Kollar ofta på din blogg och tycker att den är väldigt bra:) Skulle vilja veta mer om kompisar och skolan,hur svårt är det att hitta vänner?Behöver man vara väldigt social för att åka?Vad har du för mobil och bankkort?:)

2013-10-27 @ 23:12:58
Emma

Är en finlandssvensk 14-årig tjej som har följt din blogg ända sedan du for iväg! Har själv redan starkt börjat fundera på att åka till USA efter 1:an i gymnasiet, även om det är ett tag kvar tills det. Verkar väldigt läskigt men så otroligt kul på samma gång! :)

Gillar då du skriver om skillnader, typiska amerikanska högtider, skoltiden, dina vänner i USA och maten (haha)! Skulle också vara kul om du någon gång skrev fördelar/nackdelar med att åka? Kram!

2013-10-28 @ 20:02:07
Alicia

1. Jag är en 17-årig tjej som bor i en liten stad 1,5 timme från Göteborg. Jag läser din blogg för att jag eventuellt ska bli utbytesstudent nästa år och jag tycker att det är intressant att läsa hur ni utbytesstudenter har det.

Allt möjligt, bara hur din vardag ser ut :)

2013-11-11 @ 15:29:38
URL: http://thatsalisha.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback