PROM

Okej så prom då. Lördagens förberedelser började med att min vmamma skjutsade mig tlll en nagelsalong där jag fick manikyr och pedikyr. Kändes himla lyxigt och var skönt att bli lite ompysslad. När jag var klar där följde jag med vmamma på lite ärenden och sen blev jag hemskjutsad igen där jag vilade och skypade nån timme. 
 
Runt halv två kom sedan Oceane hit och vi började göra oss i ordning. Var mycket som måste fixas med hår, smink, kläder osv och som tur var fick vi fick hjälp från både min vmamma, Katie och hennes kompis Emma. Tog ett bra tag men vid fyra-iden var vi i alla fall klara och vackrare än någonsin haha. 
 
 
Jag hade ingen date till prom utan gick istället med mina utbytis-kompisar vilket på ett sätt faktiskt var roligare. Fick en corsage (handblomma) från mina värdföräldrar istället, och sen så drog vi till Maria och Annas hus (de bor hos samma värdfamilj nu) och mötte upp dem, Victoria (som hjälp dem göra sig i ordning) och Holly (en fotograf). Vi åkte sedan vidare till en park där vi tog massa massa bilder. Vi hade två systemkameror och flera hundra bilder tagna, men såklart så har jag inte dem just nu så det kommer i ett annat inlägg. Ni får nöja er med en mobilbild som min vmamma tog. 
 
 
Vi höll på där ganska länge och när vi var klara drog vi till Olive Garden för middag. Är typ min favoritrestaurang ever (the breadsticks yummm) och vi hade verkligen jättekul där. Har inte skrattat så mycket på länge så var riktigt roligt, bästa delen av kvällen. 
 
 
Vid 8 var vi klara med maten och då blev vi återigen upphämtade av min vmamma (hon är verkligen bäst som körde runt oss, suger att inte ha egen bil) och körda till själva dansen. Den var ca 30-40 min bort vid inomhustennisplanerna till en country club och ärligt talat var det en besvikelse. Allt kändes ganska halvdant och temat som var "The great Gatsby" märktes knappt av. Fall Ball var liksom finare och bättre kvalite... Var också jätte awkward stämning för 1. Kände inte jättemånga då det mest var seniors som gick och 2. de enda som dansade var par och det de gjorde räknas knappt som dans.
 
 
 
Blev typ mest att man stod runt och pratade men var okej ändå. Var ju faktiskt kul att se folk från skolan så uppklädda, vilka klänningar folk hade osv. och badrummen var awesome! Var stort med bänkar osv och hade även ett hot tub där vi kunde vila våra trötta fötter (hatar klackar!). Blev typ att vi hängde där istället haha. 
 
 
Vid elva bestämde vi oss för att vi fått nog och blev upphämtade igen för att ta en tur till IHOP sådär mitt i natten. Där stannade vi till ett och bara hängde vilket var ganska najs, innan vi till slut åkte hem.
 
 
Var ganska många blandade intryck av kvällen men måate säga att jag är riktigt glad att jag gick och i alla fall fick uppleva en amerikansk prom! 
 
 
//Lollo


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback