Ankor och Elvis

Hej hej!
 
Igår så åkte vi från Nashville till Memphis, aka Elvis Town.Tog ett par timmar så på vägen stannade vi och åt på Crackel Barrel som är en resturang med typsik Amerikansk mat. Jag har varit där ett par gånger förut men var kul att ta med familjen dit!
När vi kom fram till hotellet (som btw ligger precis brevid Graceland!) fixade vi in grejerna på rummet och så, och sen åkte vi ner till Downtown Memphis. Först åkte vi förbi motellet där Martin Lunther King blev mördad, och sen åkte vi till Peabody hotell där vi fick uppleva något riktigt märkligt. Är nämligen så att några änder som bor på taket varja dag vid en viss tid tar hissen ner till en fontän i lobbyn, och på eftermiddagen åker de sedan upp igen. Kan inte förklara det på nåt annat sätt, är mest konstigt (men coolt haha!).
 
När vi sett deras lilla vandring gick vi och kollade på Mississippi floden och Beale street, som ju är några av de andra sevärdheterna här. Innan vi åkte därifrån åt vi även kvällsmat på en restuarang där de hade en Elvis-imitatör som spelade. Welcom to Memphis I guess...
 


 
Crackel Barrel
Mommie
 
Där stod han när han blev skjuten...


Yeah it was weird

Vi drack Milsakes och Old fashion soda på ett ställe
Mamma och "Elvis"

Det var några barn som gjorde stunts på gatan. Har sett det förrut massa gånger, men aldrig med barn. Så duktiga!
Här har massa kändisar spelat in musik, t.ex. Elvis och Johnny Cash.
//Lollo


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback