Onsdag - till Oklahoma! (gästblogg)

Hej alla,
nu har vi hunnit vara några dagar i Oklahoma. Lovisa bor med sin värdfamilj och jag (mamma) har datorn med alla bilderna så därför haltar uppdateringen lite.
Bron över Mississippi
På onsdagsmorgonen lämnade vi Memphis ganska tidigt och när vi efter nån kvart passerat Mississippi var vi plötsligt i Arkansas. Vi körde på motorvägen några timmar förbi Little Rock och gjorde sen en avstickare till Hot Springs. Det är en kurort som numera mest är känd för att Bill Clinton bodde där under några barndomsår.
 
Uttagsautomat (drive-in förstås!) i Hot Springs
Märks att det snart är 4th of July för dom säljer fyrverkerier överall

Vi tog sen en omväg genom Ouachita Mountains för att få uppleva lite natur. Hmmm inte så mycket att skryta med om man frågar oss svenskar men roligt att få köra på lite mindre vägar ett tag.
 
 
Innan vi lämnade Arkansas hann vi med ett stopp i staden Van Burens historiska centrum. Det var i princip två gator med gamla hus men skönt att få sträcka på benen lite.
 
 
Sen var vi strax inne i OKLAHOMA! Gissa om Lovisa längtat? Hon fick nästan spel när vi såg Braum's första gången, dom har aldrig butiker längre bort än att bilarna kan köra fram och tillbaka på samma dag för att leverera dagsfärska råvaror så då visste hon att vi var nära.
 

Vi stannade förstås för en milkshake innan vi äntligen nådde fram till Oklahoma City. Gissa om Lovisa var lycklig när hon fick träffa Stewart? (och familjen förstås).
Vi andra checkade in på vårt hotell och sen åkte vi samt Lollos kompis Rachel till Olive Garden och åt middag. Gott och mysigt, och jättekul att äntligen få träffa familjen!!!
 
 


Kommentarer
Carita o Bengt

Vi hade förväntat oss mycket mer om mötet med familjen o.s.v. hoppas vi får mer om Oklahoma och fler bilder Kram Mamma och Pappa

2014-07-05 @ 10:41:53


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback