Heldag i NY

Hej på er!
 
Idag har vi varit ute på sightseeing i New York hela dagen.  Vi började med att gå förbi Times Square som lgger precis brevid hotellet, och åkte sedan upp i Empire State building för att se den fina utsikten. Efter det tog vi en sväng förbi Flat Iron buílding innan vi tog tunnelbanan til China Town och Little Italy där vi också åt lunch (frukosten hade vi tagit på Donken hehe).
 
När vi var klara där övertygade jag resten av familjen att det skulle vara kul att gå på Brooklyn Bridge, och tvingade därför med dem över hela bron och sen ner vid vattnet i Brooklyn. Var mycket att gå och var ganska varmt, men tyckte ändå det var värt det för utsikten på det hållet är underbar! Vi stannade och tog massa bilder och vilade där ett tag, och sen var det bara att gp hela vägen tillbaka till Manhattan igen. 
 
Väl tillbaka så började vi sedan gå in mot Downtown för att se WTC7, the 9/11 memoríal och Wall Street, innan vi tog tunnelbanan till hotellet igen för en stunds vila. På kvällen drog vi ut en stund också för att äta mat (pizza hehe) och besöka Times Square. Var så himla häftigt när det var mörkt och alla skyltar lyste upp allt. Älskar atmosvären där också med alla männsikor och så även om det kan bli lite trångt. Tyvärr glömde jag minneskortet till kameran då så har bara mobilbilder, men finns ju massa olika affärer, restauramger och utklädda människor. Såg både Spiderman, en Minion, en halvnaken cowboy och frhetgudinninan. Var även flera personer som stod och tiggde för att köpa weed - det hade nog inte kunnat ända i Sverige hehe.
 
Orkar inte gå in mer på detalj så här har ni en massa bilder istället:
 
Times Square
 
Murica
De hade nån yoga-video inspelning hehe
Empire State Building
Yellow cab
Utsikten från ESB
Me and the lovely view
Flat Iron building (minns förra gången jag var här och skrev "Iron house" på bloggen haha, pin)
Jag och bror min på tunnelbanan, hehe
China town, där det fanns både ett och annat
Little Italy vilket kändes en hel del som Europa
 
De hade en stor julbutik där haha
På Brooklyn Bridge!
Underbartttt
La familia
Ny WTC
9/11 memorialen är ju två stora hål där byggnaderna stod med vattenfall på sidorna, och sen alla namn runt om. Kan inte fatta att det är typ 13 år sedan detta hände!?
Wall Street, aka pappas favorit haha
Känns så skönt att vara tillbaka i USA med alla flaggor och butiker och allt, hann inte riktigt vänja mig vid allt svensk...
//Lollo
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback