På amerikansk mark

Hej!
 
Nu ar jag antligen framme i pa hotellet i New York efter nastan 24 timmars resande. Har inte lyckats fatta hur hotellets wifi fungerar an, sa skriver fran datorn i lobbyn (darfor jag inte har vissa bokstaver), men forhoppningsvis lyckas jag klura ut det tills imorgon. Om inte sa hors vi nar jag kommit till Chicago om ett par dar, men hoppas som sagt pa tidigare.

UPPDATERINGHar lyckats få wifi på mobilen så nu kan jag skriva lite mer! 
 
Vi åkte alltså hemifrån runt 6 i morse (fredag) och stannade till för frukost hos mormor och morfar innan vi åkte vidare till Landvetter. När vi väl kom dit var det ju det väl mest det vanliga; checka in, säkerhetskontroll, köpa godis osv, och förutom att pappa glömde kameran vid säkerhetskontrollen gick allt jättebra. Fick t.o.m. sitta i launchen som resebyrån hade så var riktigt najs.

Spenderade typ hela flyget till London med att plugga kemi,och sen hann vi bara äta lite innan det var dags att boarda för New York. Det flyget gick också bra även om det var lite försenat. Vi hade jättebra platser och de hade typ 1000 filmer att välja på så gick snabbt det med. Såg bl.a, Endless Love som jag velat se i månader nu! Sista två timmarna sov jag (lättare när man reser med folk man känner btw haha!) och så var vi i NY.

Nu på kvällen har det varit lite problemstiskt med shuttle från flygplatsen och hotellet som krånglat till vår bokning (vi är alla extremt trötta med då vi varit vakna hur länge som helst) men är så himla skönt att vara framme nu. Är så taggad! Vi bor på Manhattan nära Times Square med så det är ju rätt coolt med. 

Imorn väntar sightseeing så nu måste jag sova, orkar knappt hålla ögonen öppna. Hoppas ni har det bra!

Precis brevid där vi bor...

//Lollo


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback