Rundvandring och baseball

Hej på er igen!
 
Idag har varit ännu en heldag i NYC. Började med frukost på ett café och sen började vi gå mot Madison Square Garden. Är ju där som New York Rangers spelar ishockey (bl.a. Henke Lundqvist aka. the Head & Shoulders guy) plus att det är massa konserter där hela tiden. Väldigt känt och väldigt kul att se. Efter det drog vi vidare till Highline Park som är en gammal järnväg ovanför husen som byggts om till en park. Himla innovativt tycker jag, och mysigt med så vi gick omkring där en stund.
 
Sen gick vi iväg på promenad igen och besöke Parsons skola för design, Washington Square Park och Vänner-huset. Sen var planen att ta tunnelbanan ner till färjorna för att se frihetsgudinnan, men då de höll på att göra något med stationerna just där vi var fick vi ändra om lite och istället gick in till Soho och gick runt tills vi hitta en jättemysig restaurang där vi åt mat och kollade på fotbolls-VM.
 
När vi kom tillbaka till hotellet för att vila runt halv tre fick vi sedan lite av en chock. Var nämligen så att vi köpt biljetter till en Baseball-match för NY Yankees, men istället för att börja sex som vi trodde så började den två. Fick alltså snabbt slänga på oss alla tröjor och grejer i köpt igår för att sedan skynda oss tillbaka till tunnelbanan och matchen.
 
När vi väl kom fram hade ca halva matchen redan varit, men kändes ändå okej för de är ju så långa ändå och vi var ju ändå mest där för upplevelsen. Kan väl inte säga att Baseball är världens mest roliga och händelserika sport direkt hehe... Men var iaf jättekul att se, och speciellt när man ju hört om just det laget och allt.

Efter matchen fick vi sedan vila vår trötta fötter en stund på hotellrummer innan vi gick ut igen förbi Times Square och sedan till Rockefeller Center. Där åt vi glass och åkte upp till Top of the rock för att se den bästa utsikten ever typ. Var ju där förra året på dagen, men var en helt annan upplevelse när det var mörkt ute. Så himla fint, bilderna vasar det inte och går inte att beskriva. Började till och med gråta haha. Så glad att vi gjorde det.
 

Själva cafe-delen där vi åt frukost, sen fanns det ju mer vanlig mat med.
Da drinks
<3
Madison Square Garden, som ni ju kan läsa på bilden med. Två gånger haha.
Ser ni Henke eller?;)
Highline Park
Artsy
Random gata hehe
Gissa vem som kom på hur de skulle posa? lol
Leker fotograf
Tog nog lite för många blombilder hehe
Der Bruder typ
New Jersey
Parken nerifrån
Washington Square
FRIENDS
På vägen gick vi förbi det här, hur coolt?
De hade svenskt lösgodis och marabou choklad? Blev helt chockad.
Varför fanns inte detta i Oklahoma?
Cool taxi!
Food jao.
Baseball dårå
Closeup
Vi hade med oss ett bättre objektiv som man såg typ som genom en kikare haha
Resultat tavlan
Go yankees! (fast de förlora hehe)
Vi köpte coola muggar
Familjen igen<3
På times square, där jag nog varit mins sex gånger än så länge haha. Men älskar det.
Rockefeller Center
 
Ben & Jerrys sviker aldrig
Mobilbilderna blev nog nästan bättre men ni fattar poängen..
De flesta blir sega när de blir trötta. Jag blir flummig hehe.
Känner ni igen det eller?
 
//Lollo
 
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback