1 & 2

Spring Break då. Ja första dagarna på spring break, vilket ju alltså var fredag kväll och lördag var väl inte så jätteintressanta då jag mest var hemma och chillade, packade och så vidare, men sen var det verkligen full fart varje dag tills igår.
 
Om vi börjar med första dagen på vår resa som ju var förra söndagen så var det ju mycket resande. Våran road trip började här i Oklahoma för att sedan gå via Arkansas, Tennessee, Mississippi och Alabama till Georgia. Och bara sådär hade jag alltså varit i 4 nya stater haha (Räknar inte Tennesse då jag faktiskt inte ens gick ur bilen). Spenderade ju mesta tiden i bilen alltså vilket var ganska segt men men... Tog typ inga bilder denna dag men här är ett par:

Fina värdsyskon som tar selfies med ens mobil när man är på toa haha..

Vi åt på ett Waffle House! Yummy♥

Denna bilden tillägnas mamma och pappa som bevis på att det finns lite nyttig mat i USA med.
 
Om vi ska gå vidare till måndagen så spenderades den istället i Atlanta, som är delstaten Georgias huvudstad. Började med ett besök på nåt slags visitor center/historic bla nåt där de hade massa olika grejer. Museum om the Civil war, museum om OS 1996 som var där och en tur av "the Swan house" blev det för oss. Själva turen var ganska ointressant men var ändå ascoolt för detta är nämligen samma hus som ska föreställa President Snow's hus i Catching Fire! (googla om ni vill jämföra med filmen)
 
När vi var klara där så åkte vi över till ett ett museum om Martin Luther King som ligger i samma område som där han föddes. Förutom själva museumet fick vi även se hans grav, kyrkan han predikade i och sista men inte minst huset där had föddes och bodde i de första tolv åren av sitt liv. Man fick inte ta bilder där inne men såg alltså rummet där han föddes - mäktigt! 
 
Efter det åt vi middag på en itelensk restaurang och drog oss sedan tillbaka till hotellet för lite poolhäng och film (Frozen♥). Lite fler bilder denna dagen:

Civil War museum
 
Såg detta på OS grejen och blev glad - go Sweden!
 
Welcome to the capitol!
 
Inne i the Swan house. De pratade typ om familjen som bott där och så..
 
Coolingar
 
Huset alltså! Är ju omgjort till filmerna men ändå!
 
Jag och värdsyster<3
 
i MLK området
 
Hans grav</3
 
Kyrkan
 
Huset MLK föddes i!!!
 
Vi är så himla awesome vi vet haha
 
Eftersom vi var borta så länge och jag har så mycket att berätta tänker jag dela upp detta i fyra olika inlägg, så fortsättning följer helt enkelt!

//Lollo
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback