Hello Miami

Hej!

Nu har vi äntligen kommit fram till Miami, men vilken resa det har varit. 

Vi började som sagt från Heathrow i London och flög sedan till Charlotte, North Carolina. Var en lång flygningen men tror vi alla var ganska positivt överraskade. Eftersom vi köpt lite billigare biljetter hade vi ganska låga förväntningar, men maten var jättebra (fick både bra lunch, pizza, glass och red velvet cake) och utbudet på filmer var bra. Jag hann bland annat se både "The theory of everything" och "The imitation game" vilket jag har viljat göra ett bra tag nu. 
I Charlotte fick vi gå igenom immigration och allt sånt (USA måste typ vara et svåraste landet ever att komma in i) och sen väntade vi där ett tag. Lite segt men  samtidigt kul för allt omkring varäntligen  Amerikanskt! Köpte bland annat Jamba Juice och oj vad gott det var.
Till slut gick sedan vårt plan till Miami, vilket jag ärligt talat har typ noll minne av. Sov hela flygresan haha. Men det gick ju bra och vi lyckades hämta ut vårt bagage och så. Sen började de riktiga problemen. 
Vi hade nämligen förbeställt en hyrbil som vi skulle hämta, och efter en evighets köande och väntande och påskrivning av papper osv. visade det sig att den var dubbelbokad, så både vi och ett annat par stod tillsammans vid samma bil i garaget. Vi fick därför gå upp för att fixa en ny, vilket även det tog en evighet, och när vi fick den visade den sig vara mycket mindre än det vi beställt plus ostädad. Som sagt, problematiskt. Till slut (efter jag vet inte hur länge i den fuktiga miamiluften) fick vi i alla fall en bra bil och vi kunde åka iväg.
Nu befinner vi oss på ett hotell i Miami och är supertaggade på att sova. Så himla trött. Imorgon kör vi mot Key West!

//Lollo


Kommentarer
Cecilia

Har du tänkt träffa dina vänner från utbytesåret när du är i USA? Hur många håller du kontakten med? Hur gör du om du vill Skypea med dina vänner? Med tanke på tidsskillnaden från Sverige? Får du vara vaken på nätterna ? Skulle vara kul att veta 😃

2015-04-05 @ 21:07:23


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback