Let's go to the beach

Hej!
 
Förlåt att uppdateringen varit dålig men har varit ett par sena kvällar nu så har inte hunnit blogga.Ska försöka ta igen så snart som möjligt så vi kan ju börja med måndagen, som mestadels spenderades på stranden.
 
Först åkte vi till Clearwater Beach, som är en ganska känd och mer komersiell strand. Den hade en pir och lite annat att titta på så var ganska mysigt faktiskt. Dock ville vi inte stanna där och liksom vara, så istället åkte vi till en annan strand som låg precis brevid.
 
Den hette Sand Key Park och var väl okej, men långt ifrån den bästa vi varit på. Eftersom Gustaf och jag (framför allt jag) bränt oss väldigt mycket dagen innan kunde vi inte heller sitta i solen så mycket vilket var lite trist. Vi stannade där ett tag, men när vinden sen blåste ner vårt parrasoll för femte gången gav vi upp och åkte därfifrån.
 
På vägen hem stannade vi och åt pizza och frozen yogurt (♥). Vi åkte också till Barnes and Noble vilket är typ den bästa bokaffären i världen, så mycket kärlek där. Väl tillbaka i lägenheten badade vi i poolenn och fixade oss, innan vi åkte till Pass A-Grille, våran favoritstrand, och kollade på solnedgången. Såå fint.
 
På vägen hem tänkte vi stanna och äta på Arby's så vi ställde in GPS:en, men den visade oss till en parkeringsplats istället. Vi ställde då in den till en annan Arby's och samma sak hände igen. Efter att ha crkulerat runt i ungefär en timme gav vi upp, och tur var väl det för stället vi stannade på istället var jättecoolt. Som en äkta diner med hamburgare, shakes osv. Skulle kunna sträcka mig så långt att säga att det var godare än lyxshake på Max haha.
 
Iallafall så var det på grund av vårt matletande som det blev så sent och därför jag inte hann blogga då. Nu är vi i Orlando och har spenderat två dagar på Universal, men mer om det kommer antingen imorgon eller när jag kommer hem.
 
Där vi bodde
 
 
 
 
 
Clearwater beach
 
 
 
 
Sand Key Park
 
 
Lunch och snack
 
 Bästa affären
 
Utsikt från poolen
 
 
 
 
 
 
 
Pass-A-Grille
 
 
 
Steak 'n shake
 

//Lollo
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback