Let's go to the mall...

Hej på er!
 
Idag så har vädret inte varit lika bra som de andra dagarna här i Florida, så därför blev det inget strandbesök den här gången. Vi åkte faktiskt ut till St. Pete Beach där vi var igår, men då det började regna så fort vi kom fram fick vi vända. 
 
Istället åkte vi till ett köpcentrum som ligger i närheten av vår lägenhet, och där gick vi omkring ett par timmar och shoppade. Jag och mamma köpte hur mycket som helst på Victoria Secret, och vi handlade även lite på Old Navy och HM. Så jobbigt at allt har blivit så dyrt nu när dollarna har gått upp annars hade det nog blivit mycket mer haha.
 
På vägen tillbaka därifrån stannade vi till på Publix, där vi köper all mat här i Florida (typ som Crest var i Oklahoma). Får typ panik av att gå omkring där inne för vill typ köpa all mat haha. Gotta love 'merican food.
 
När vi kom hem igen tog vi en tur ner till poolen eftersom solen kommit tillbaka, innan mamma och pappa stack iväg till Tampa för att gå på en NHL-match. De är fortfarande borta, och resten av kvällen har Gustaf och jag spenderat själva i lägenheten med läxor, Vännor och The big bang theory. Imorgon hoppas vi på mer sol!
 
 
 
 
 
Mall hangout
 
 Lunch. Jämför min med mammas i bakrunden haha
 
 
 
Här snålar vi inte på kalorierna (även om jag föredrar Krispy Kreme...)
 
 
 
 
 
Gillar denna poolen asså
 
 
 
 Snacking. Vi var modiga och provade något annat är Half Baked denna gången haha.
 
 
 
Vi var kanske lite uttråkade hahah...
 

//Lollo
 
 


Kommentarer
rememberthiis.blogg.se

Oh vad härligt ni har det :)) ser helt underbart ut

2015-04-12 @ 05:12:03
URL: http://rememberthiis.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback