Miami Beach

Vår sista heldag i USA spenderades till en början i bilen. Blev ett par timmars färd från Orlando ner till Miami, med endast några få stopp. Hade varit roligt att stanna på östkusten lite längre, men eftersom vi valde att spendera mer tid på östkusten blev det inte av denna gången.
 
När vi kom fram till Miami åkte vi direkt ner till den kända Miami Beach för att se oss omkring där. Var jättefint, men tror vi alla kom fram till att det inte riktigt var vår grej - iallafall inte på en familjesemester. Hade däremot inte haft något emot att åka dit med mina tjejkompisar när jag är 21 om man säger så haha...
 
Iallafall så var det jättevarmt medan vi gick längs strandpromenaden och kollade på hus på kända Ocean Drive. Förutom att det finns massa restauranger och barer där har de alla nämligen väldigt fina färger. Efter ett tag gav vi dock upp på grund av hettan och bagav oss mot vårt hotell.
 
Sista natten spenderade vi på samma hotell som den tredje (?) - på Hampton Inn i Homestead. Mamma glömde nämligen sin tunika där, och eftersom vi ändå var i närheten och hon ville ha tillbaka den åkte vi tillbaks. Vägen dit var dock lång och jobbig eftersom GPS:en visade oss en liten omväg och det var mycket trafik. På plussidan fick vi dock se en skymt av Little Havanna!
 
 
 
 
Hejdå till hotellet i Orlando och ett sista besök på Starbucks. Älskar Oprah Cinnamon Chai Latte!
 
 Åkte förbi en wild fire på väg till Miami!
 
 Efter mycket om och men hittade vi äntligen ett ställe som hade äpple Snapple! Så gott. Pizza blev det med, vad annars liksom?
 
 
 
 
 
Miami Beach!
 
 
 
 
 
 
 
Sightseeing
 
Hotellet som var på framsidan av vår reseguide haha!
 
 
Litet mysigt område
 
 Åkte förbi flera öar med lyxvillor. Alla hade så här stora båtar!
 
 
En kryssare på väg mot Bahamas samt Miami Skyline.
 
 
Kvällsmat på Arby's. Fick ÄNTLIGEN mina curly fries♥
 
//Lollo


Kommentarer
nina

Du verkar ju ha haft en bra semester!!
Jag undrar en sak, vilken kamera fotar du med? :) jättefina bilder!

2015-04-28 @ 20:13:10
URL: http://ninasova.forme.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback