Sanibel Island

Hej på er!
 
I morse började vi dagen med vår sista hotellfrukost på ett tag (superamerican med våfflor, muffins och peanutbutter&jelly sandwiches) innan vi åkte iväg till Sanibel Island. Det är en ö utanför Fort Myers med massa stränder och palmer. Var verkligen jättefint där, och till skillnad från den hektiska miljön inne i stan var allt mycket lugnare. 
 
När vi kom ut dit drog vi i alla fall direkt till stranden, där vi spenderade några timmar. Framåt lunchtid gav vi sedan upp och åkte istället till ett outlet för lite skugga och shopping på ett outlet, innan vi drog vidare uppåt mot staden St. Petersburg precis nedanför Tampa. Här har vi hyrt en lägenhet i en vecka som vi ska bo i. Ska lägga upp bilder på den i ett annat inlägg men kan säga att den är awesome haha.
 
Eftersom resan tog ganska lång tid så var det rätt så sent när vi kom fram, så vi åkte nästan direkt och åt hamburgare på Wendys. Vi handlade också lite frukost och snacks inför de kommande dagarna samt packade upp så nu är vi redo för resten av veckan haha.
 
 
På väg till Sanibel 
 
 
 
 
On our way to the beach
 
 
 
 
 
BEACH LIFE
 
 På väg från Sanibel
 
 
Chinese food till lunch
 
 
 
Shopping. Pappa, mamma och Gustaf köpte lite skor och kläder, men jag nöjde mig med lite nytt från Bath and Bodyworks för den här gången.
 
 Stannade på Dairy Queen för lite extra kaloriintag
 
 
Sunshine skyway
 
 Our apartments...
 

//Lollo
 
 


Kommentarer
Carita o Bengt

Roligt att följa er.Kram Mormor

2015-04-09 @ 10:37:27


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback