Shopping

Hej hej!
 
Idag började vi dagen på samma sätt som igår, nämligen med frukost på balkongen och sedan en tur till stranden. Denna gången utforskade vi dock en ny strand, som hette "Pass A-Grille" och var en del av St. Pete Beach. Personligen tyckte jag den var mycket finare, mjukare och renare på något sätt, så dit lär vi nog åka tillbaka.
 
Eftersom vi kanske inte är den mest soltoliga familjen ever (bara lite bleka hehe) så räcker det oftast med några timmar på stranden för oss, så precis som vanligt åkte vi därifrån vid lunchtid. Först hem till lägenheten för att duscha och så, och sedan till Panera för att äta lunch.
 
Efter det åkte vi en lite längre bit till ett stort outlet utanför stan. Där stannade vi hur länge som helst och shoppade shoppade shoppade! Själv köpte jag ett par nya flip flops, tre par jeans, två linnen, en kofta och ett par solglasögon, men tyckte ändå det var för lite haha. Kvällsmat åt vi i Food Courten (pizza och kinesiskt) och vi kom inte hem till lägenheten förrän vid halv 10 på kvällen ungefär. Ännu en lång dag alltså, men vi älskart.
 
Goood morning
 
 
 
 
 
 
 
 
Beachin' 'n stuff
 
 
Snackin'
 

 
Lunch - Broccolli Cheddar soup in a bread bowl. Bästa stället♥
 
 
 
Tänk om vi hade så fina köpcentrum?
 
 
Shoppin'
 
 Shaved ice satt rätt så fint faktiskt, speciellt med blue raspberry smak.
 
I väntan på mat
 

//Lollo
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback