St. Pete

Hej på er!
 
Idag hade vi vår första hela dag i St. Petersburg där "våran" lägenhet ligger. Började med frukost på balkongen där vi satt och kollade på delfiner medan vi åt, och bar sedan iväg till Treasure Island. Det finns hur mycket fina stränder som helst i det här området och vi ska försöka besöka så många som möjligt, men vi började alltså där.
 
Efter några timmars solande där vi nog blev mer röda än bruna fick vi nog och åkte istället vidare till ett hamnområde precs bredvid.som kallades för John's Pass. Var jättemysigt med massa små turisktbutiker, flera möjligheter till vattensport och ett par restauranger. Vi åt antagligen på den mest kända: Schulley's/The Hut vilket var väldigt häftigt. Kolla bilderna så fattar ni nog!
 
Efter lunchen åkte vi tillbaka till lägenheten igen. Uppdaterade våra sociala medier, hängde en stund vid poolen, fräshade upp oss lite... Ja ni fattar. Framåt sextiden åkte vi sedan för att äta en (för oss) tidigt kvällsmat på allas våran favoritrestaurang Texas Roadhouse. Ifall ni är i USA så måste ni verkligen äta där, tror det finns på de flesta stället. Sååå awesome. 
 
Nu har vi avslutat dagen på samma sätt som den började genom att mysa på balkongen. Mamma och pappa drack skumpa och vi njöt allihop av solnedgången. Så himla härligt ställe!
 
Breakfast. Fick tvyärr ingen bra bild på delfinerna men var underbart.
 
 På väg till stranden
 
 
 
 
 
 
Sand mellan tårna
 
 Sooo pale....
 
 So pretty
 
 
 
 
 
 
 
 
 
John's Pass
 
 
 
Lunch
 
 
Poolhäng
 
 Innan middagen
 
 
 
 
Texas Roadhouse
 
 
Bästa köttet och framför allt bästa rollsen! Har sagt det innan men brödet är alltså nybakat och har lite smält smört på typ, och sen får man whipped butter med kanelsmak till, smakar som kanelbullar typ♥
 
 
 
Bra utsikt
 
 
//Lollo
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback